هدف از برگزاري دوره:
آشنایی بیشتر و کامل تر از سردخانه فریونی، آشنایی دقیق تر و کار بردی تر با سیکل تبرید، نحوه دقیق تر و کامل تر کار با سردخانه زیر صفر و بالای صفر
این دوره یک پیش نیاز دارد و آن گذراندن دوره تبرید و سردخانه 1 می باشد.
سرفصل دوره آموزش سردخانه فریونی:
1-آموزش شناخت اجزای مکانیکی و قسمت های مختلف سردخانه
2-شرح محاسبات سردخانه
3-آموزش تعمیر و تعویض کندانسور
4-آموزش تعمیر و تعویض اواپراتور (محفظه تولید یخ)
5-انتخاب قطعات درست
6-اجزای الکتریکی سردخانه
7-آموزش روش های عیب یابی
8-آموزش شناخت گازهای مورد استفاده در یخچال( گازهای مبرد و سرما زا )
9-آموزش چگونگی تولید سرما
مخاطبين دوره:
1- دانشجویان، مهندسین، کارآموزین
2-تکنسین و تعمیرکاران
3-پیمانکاران سیستم های برودتی
4-مهندسین و مسئولین خدمات پس از فروش
شیوه برگزاری دوره:
این دوره به صورت فشرده در سه روز پایانی هفته برگزار می شود و مجموع ساعت های آموزش آن در کل 18 ساعت می باشد در زمان برگزاری دوره مطالب بسیار مفیدی از سردخانه در اختیار شما خواهند گذاشت.
یافته های شرکت کنندگان پس از دوره :
1-تعمیرات و رفع عیوب سردخانه
2-نحوه شارژ گاز
3-نحوه وکیوم کردن
4-نحوه اجرای پمپ دادن دستی و مکانیکی
تصویر مرتبط با دوره: