رطوبت زدن با بخار

درسیستم های تهویه مطبوع و حتی سردخانه های نگهداری میوه و سبزیجات با اضافه کردن رطوبت به صورت بخار اقتصادی تر، تمیزتر و به راحتی قابل کنترل می باشد. در این سیستم بخار را از طریق نازلهای بخار(فشار خروجی بخار کم شده و منبسط می شود در نتیجه دمای بخار نیز کاهش می یابد) در مسیر کویلهای اواپراتور در سردخانه ها و یا کویلهای حرارتی در دستگاه های رطوبت زن و هواساز قرار می دهند. البته چون کویلهای حرارتی در سیستم های گرمایشی رطوبت نسبی را کاهش می دهند بهتر است جت بخار در بعد از کویل(خروجی هوا از کویل حرارتی) قرار گیرد و به وسیله یک کنترل رطوبت در مسیر هوای رفت و یا در محل مورد نظر میزان رطوبت را کنترل نموده و به شیر برقی خط بخار فرمان قطع و وصل داد.

 

یک تصویر یک خاطره

جدید ترین اخبار

حاضرین در سایت

ما 22 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

ورود به سایت