در پي جلسه بسيار مهم روز يكشنبه 17 آبانماه 88 مهندس جابر انصاري مديريت كانون اسلامي انصار، مهندس فياض بخش معاونت امور علمي و فرهنگي اين سازمان و  مديريت مركز دانش صنعت تاسيسات ايران برگزار شد تفاهمات اوليه درباره تشكيل اولين كتابخانه عمومي صنعت تاسيسات ايران صورت گرفت. در اين ديدار تمامي نقطه نظرات و اهداف كلان گروه تاسيسات براي مهندس جابر انصاري تشريح گرديده و گزارش مفصلي از برنامه هاي اجرايي سال 1388 اين مركز ازائه گرديد.

مهندس جابر انصاري كه علي الاتفاق خود نيز در گذشته در عرصه ي توليد در اين صنعت دستي بر آتش داشته است بسيار علاقه مند به تشكيل كتابخانه تخصصي تاسيسات و همچنين همكاري در موارد ديگر مورد درخواست مركز دانش صنعت تاسيسات ايران است. وي بررسي مهندسي ارزش را يكي از اصول مورد نياز براي انجام چنين طرحي قلمداد كرده و مي گويد: بايد بدانيم استقبال عموم علاقه مندان از كتاب ها و كتابخانه چگونه است؟ در صورتي كه استقبال قابل توجهي داشته باشيم حتما بر كيفيت و كميت كتب اين كتابخانه خواهيم افزود.
مهندس جابر انصاري به طرح مشاركت كانون اسلامي انصار اشاره نموده و گفت: ما معتقديم با مشاركت مي شود كارهاي بزرگ را با هزينه هاي اندك انجام داد. به عنوان مثال شما براي تاسيس و تجهيز يك كتابخانه تخصصي با ساختمان مورد نياز و تجهيزات و كتابها و پرسنل بايد N تومان هزينه كنيد. در حالي كه با مشاركت يك كتابخانه مثل كانون اسلامي انصار اين هزينه ها ممكن است هزاران بار كوچكتر گردد. اما شرط اساسي اين است كه آيا استفاده مفيدي از اين منابع ايجاد شده خواهد شد يا خير؟
ما بايد كاري را انجام دهيم كه از هر حيث سودمند بوده و انرژي و سرمايه مصرف شده بيهوده تلف نشود. وي همچنين پيشنهاد تجهيز كتابخانه به آخرين استانداردهاي روز دنيا را مطرح نموده و هدف از احداث كتابخانه تخصصي تاسيسات را چنين بيان كرد:
ما مي خواهيم افرادي بيايند و اين كتابها و استانداردها را بخوانند و مطالبي كه از آن بيرون مي آيد را در صنعت ببرند و پياده سازي كنند. منابع غني وجود دارد كه متاسفانه چون در اختيار خيلي ها نيست يا از آن آگاه نيستند از آن استفاده هم نمي كنند. وي درباره تفاوت شناخت يا عدم شناخت استانداردهامثالي را بيان نمود كه ذكر آن خالي از لطف نيست: سالها ما تصور مي كرديم كه آهن وارداتي از ژاپن خيلي با كيفيت تر از آهن وارد شده از آلمان است. اما بعد از مطالعه و بررسي متوجه تفاوت اين دو شديم. آلمان ها از ما مي پرسيدند كه چه نوع متريالي را نياز داريد و ما مثلا مي گفتيم ST27 و آنها هم همان را به ما مي دادند. اما ژاپني ها از ما مي پرسيدند كه چه كار مي خواهيد با اين آهن انجام دهيد كه مثلا مي گفتيم قرار است آن را نورد نموده و تبديل به لوله كني! آنها به استانداردهايشان مراجعه مي كردند و براي ما ST33 مي فرستاندند و از همين طريق بازار خوبي در كشور ما يافته بودند.
همچنين مديريت مركز دانش صنعت تاسيسات پروسه هاي مالي حاكم بر اين سازمان مردم نهاد را به صورت شفاف براي مهندس جابر انصاري تشريح نموده و گزارش حجم عمليات مالي  اين مركز در سال 88 را به وي داد كه ايشان نيز ابراز اميدواري كرد كه با گسترش گفتگو ها و بررسي همه مسائل و احتمالا نقاط تاريك اين پرونده به زودي جشن راه اندازي اولين كتابخانه عمومي صنعت تاسيسات ايران برگزار گردد.

 

یک تصویر یک خاطره

جدید ترین اخبار

حاضرین در سایت

ما 50 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

ورود به سایت