محقق دانشگاه صنعتي شريف موفق شدند دستگاه تصفيه هوايي برپايه نانو بسازد كه با استفاده از تعاملات شيميايي مي تواند بو را از بين ببرد. 'حسين رضاييان بزاز' مجري اين طرح، در گفتگو با خبرنگار علمي ايرنا با اشاره به اينكه دستگاه هاي تصفيه هوا از دو سازوكار فيزيكي و يا شيميايي براي تصفيه و تهويه هوا استفاده مي كنند، افزود: دستگاه هاي تصفيه هواي فيزيكي، ذرات معلق و گرد و غبار را از بين مي برد.

 

http://www.sharif.ir/archive/fa/news/1389/08/17/nf.jpg

 

وي افزود: محققان دانشگاه صنعتي شريف طي يك فرايند شيميايي، فيلترهايي را با استفاده از نانو ذرات دي اكسيد تيتانيوم ساخته اند كه تحت مجاورت لامپ فرابنفش فعال مي شود.

 

 

به گفته اين پژوهشگر اين فيلتر بوي محيط را كه ناشي از ذرات آلي موجود در هواست، تجزيه مي كند و از بين مي برد.
وي با تاكيد بر اينكه اين دستگاه تصفيه براي از بين بردن آلاينده هاي آلي ساخته شده، كاربرد آن را در صنايع گاز و پتروشيمي براي از بين بردن بوي H2S و مركاپتان ها و صنايع شيميايي براي از بين بردن بوي مواد حلال مانند استون و الكل ها بيان كرد.
رضائيان اظهار داشت: نمونه نخست صنعتي اين دستگاه ساخته شده و قرار است نمونه هاي بعدي به دو صورت دستگاه فعلي و كارتريج هاي نصب شده در دستگاه هواساز توليد شود.
اين دستگاه كه در آزمايشگاه نانوذرات و پوشش هاي نامتري دانشگاه شريف توليد شده در سومين جشنواره فناوري نانو كه از سوم تا هفتم آبان ماه در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران برگزار شده بود، عرضه شد.

 

یک تصویر یک خاطره

جدید ترین اخبار

حاضرین در سایت

ما 29 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

ورود به سایت