معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: میزان مقاومت بتن در کشورهای خارجی بیش از 500 مگاپاسکال است که در ایران در حال حاضر به 25 تا 30 مگاپاسکال رسیده است.

محمد شکرچی زاده با بیان اینکه میزان مصرف بتن در ساختمان های ایران بین 25 تا30 مگاپاسکال است، گفت: در کشورهای توسعه یافته در قالب چشم انداز میزان مقاومت بتن های ساختمان ها به بیش از مگاپاسکال رسیده است. وی ادامه داد: بیش از 95 درصد از مقاومت استاندارد بتن در مصالح ساختمانی وجود ندارد. شکرچی زاده در ادامه افزود: در طراحی ساختمان ها میزان مقاومت بتن استفاده می شود درحالی که اجرا به هیچ عنوان به کار گرفته نمی شود. معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه تصریح کرد: باید سازمان سازنده و تمامی پیمانکاران به توانمندی افزایش مقاومت بتن ها در ساختمان ها برسند. رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در ادامه اظهار داشت: افزایش مقاومت بتن نیاز به یک نوع فرهنگ سازی و اعتمادسازی به توانمندی های داخلی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه استفاده از بتن های نامقاومت در عرصه صنعتی مشکل ساز است، گفت: فرهنگ سازی در شهرها میزان مقاومت بتن ها را می توان افزایش داد. شکرچی زاده با اشاره به اینکه مبحث 19 در ساختمان ها نیاز به فرهنگ سازی کنترل کیفی دارد، افزود: اجرای مبحث 19 باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شویم. وی خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی و مشاوران و آموزش بازرسان نقش موثری در استفاده از مبحث 19 دارد.

شکرچی زاده با اشاره به اینکه میزان مقاومت بتن در برج های کشورهای خارجی به 100 مگاپاسکال رسیده است، افزود: میزان مقاومت بتن در برج میلاد 30 مگاپاسکال است .

یک تصویر یک خاطره

جدید ترین اخبار

حاضرین در سایت

ما 50 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

ورود به سایت